RECREATIEPARK DE LEISTERT
ROGGEL • Recreatiepark de Leistert is een vijfsterren recreatiepark gelegen in hartje Limburg. Het park bestaat uit een ruime camping en een bungalowpark met luxe vakantieboerderijen, gebouwd in Limburgse boerderijstijl.

Camping de Leistert is een grote gezellige camping, waar kindvriendelijkheid bovenaan staat. De camping heeft naast haar standaard- en comfortkampeerplaatsen ook verschillende verhuuraccommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe Glampingtent, een gezellige Leistert Lodge, een avontuurlijke trekkershut, een Simple Camp of een Heihorst Chalet. Verder beschikt camping de Leistert over verschillende kampeerplekken met privé sanitair. Kortom, er is voor iedereen wat wils; lekker simpel in je eigen tentje of verwennerij in een van de luxe verhuuraccommodaties!

Buitenhof de Leistert beschikt over ruim 225 vakantieboerderijen vanaf 2 tot maar liefst 18 personen. De bungalows hebben verschillende luxeniveaus. Zo zijn er VIP huisjes met sauna en whirlpool en kindvriendelijke woningen met eigen bolderkar, kinderbox, -stoel, en -bed.
Faciliteiten
Het park heeft vele faciliteiten zoals een subtropisch zwembad, buitenbad, een grote buiten speeltuin en een speelvijver. Verder beschikt het park over een overdekte plaza met supermarkt, restaurant, snackbar, snackpunt en een groot speeltoestel. De bowlingbanen, het gezellige recreatieteam en de vele sportvelden mogen ook zeker niet vergeten worden!

Het park is omgeven door verschillende natuurparken in het rustige dorpje Roggel. Verder liggen de steden Roermond, Weert en Venlo op steenworp afstand. Ook attractiepark Toverland is op slechts 20 minuten rijafstand van het park te bereiken!
mail ons
0031.(0)475 49 30 30
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel, Nederland
breng me hierheen