VAKANTIEPARK FAMILIEHUIS NUNSPEET
NUNSPEET • Op ons fraai gelegen vakantiepark verhuren wij luxe 4, 6 en 8-persoons accommodaties, en voor de grotere groepen hebben wij een 20-persoons accommodatie beschikbaar! Voor onze mindervalide gasten hebben wij een 4-persoons MiVa-chalet beschikbaar. Deze chalet beschikt over extra brede deuren, een aangepaste badkamer met douchebrancard en een (zorg)slaapkamer met een hoog-laag bed en een tillift.

Eenmaal aangekomen hoeft u zich geen moment te vervelen. Met een bootje het Veluwemeer op, lekker wandelen door de bossen of over de zandverstuiving, het kan allemaal op de Veluwe. Of gaat u er op uit met de fiets, dan hebben wij een fietskaart voor u klaarliggen. Daarnaast hebben wij een privé-strand, een kinderspeelplaats met airtrampoline, voetbal- en tafeltennistafel, beachvolleybalveld, pannakooi en een Jeu de Boulesbaan.

In diverse schoolvakanties zorgt een animatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. Voor het hele gezin is van alles te beleven, knutselen, volleybaltoernooi, kampvuur, wildspeurtocht, noem het maar op!

Faciliteiten:
* WiFi
* Speeltuin
* Airtrampoline
* Sportveld
* Beachvolleybalveld
* Pannakooi
* Jeu de Boulesbaan
* Voetbaltafel
* Tafeltennistafel
* Visvijver
* Verhuur kano's & catamrans
* Verhuur SUP-boards
* Privé-strand aan het Veluwemeer
* Wasserette
* Broodjesservice
* Fietsverhuur via Fietsverhuur Hoegen
* Animatieteam in de mei-, zomer- en herfstvakantie
Randmeerweg 14
8071 SH Nunspeet, Nederland
breng me hierheen