VAKANTIEPARK L'ETOILE DORE
DORE L'ÉGLISE • WELKOM bij L'Etoile Dore, een sfeervol kleinschalig vakantiepark onder Nederlandse beheer. Op het parkachtige Domaine van 4 ha staan een authentieke Maison de maître en 10 luxe chalets met veel natuur, rust en ruimte en veel faciliteiten. Een kindvriendelijk vakantieparadijs in een prachtige natuurlijke en groene omgeving. Zowel geschikt voor gezinnen met kinderen, maar (vooral in voor -en naseizoen) ook voor b.v. stellen, wandelaars, fietsers (groepen!).

Ideaal voor uw rust- of doevakantie op nog geen 950 km van Nederland. Nog toeristisch onontdekt met verrassend veel bezienswaardigheden, activiteiten en natuurlijke pareltjes.

De Auvergne, "Onze" regio, staat op de 6e plaats in de top 10 van Lonely Planet van de mooiste en meest bezoekwaardige regio's in de wereld! De Auvergne herbergt twee grote natuurparken, het "Parc des Volcans" en het "Livradois-Forez". In het mooiste dal van dit laatste natuurpark, in het zuiden van de Auvergne, ligt ons vakantieverblijf. U kunt hier alle gewenste sporten en/of activiteiten bedrijven of gewoon van rust en stilte genieten. Weg van alle dagelijkse drukte.

De 10 luxe ingerichte chalets, van meer dan 63 m² bieden een riante leefruimte voor maximaal 5 personen. Onze boxspringbedden dragen bij aan het comfort en een goede nachtrust. Met een ruime living, open keuken, twee slaapkamers, een aansluitend terras van 7 bij 2,5 meter en een ruime natuurlijke tuin die u veel privacy biedt, voelt u zich direct thuis en één met de natuur.

Vanaf het terras en de tuin, op een hoogte van ca. 750 m, heeft u prachtige vergezichten over het natuurpark de "Livradois-Forez". Ons Domaine met ondermeer verwarmd zwembad, speeltuin, ontspanningsruimte, sauna, jacuzzi en bar, is gelegen op ca. 3 km van het "huisdorp" Arlanc. Daar kunt u ook terecht voor al uw dagelijkse boodschappen.
mail ons
0033.473 951 189
Maples
63220 Dore L'Église, Frankrijk
breng me hierheen